Novi Fijuk ovog petka,  u goste stiže Kvaka 22

Novi Fijuk ovog petka,  u goste stiže Kvaka 22 I ovog meseca Fijuk sajam vas čeka u CUK Imagu od 17h sa specijalnim gostima domaćinima odgovornim za muzički program, prateće programe i nepredviđene okolnosti. Kako kažu Kvaka 22 i Fijuk nastupaju ovog petka ko brat i sestra od različite majke i nepoznatog oca. Iz Fijuk/Matrijaršija/Nobo […]

15. November 2018

Novi Fijuk ovog petka,  u goste stiže Kvaka 22

I ovog meseca Fijuk sajam vas čeka u CUK Imagu od 17h sa specijalnim gostima domaćinima odgovornim za muzički program, prateće programe i nepredviđene okolnosti. Kako kažu Kvaka 22 i Fijuk nastupaju ovog petka ko brat i sestra od različite majke i nepoznatog oca.

Iz Fijuk/Matrijaršija/Nobo doba laboratorije u kombinaciji Anna Ehrlemark/Pavle Simović/Mileta Mijatović biće predstavljen otelotvoren Gospodar goluba. Robot koji piše pesme vrištao bi al se ne sme. Roboti su među ljudima među pesnicima, prvi među onima koji tek dolaze da opevaju kraj sveta kad nas ne bude bilo.

Novembarski sajam zaokružiće nastupi  Klotljudi, Dog Power-a, Yan Dusk-a,  Zicer Inc-a, Spejs Noksija i njegovog specijalnog gosta Nihila.

Organizatori vam pozivaju da dođete da vidite nova izdanja i nove izlagače, stare poznanike i neznance!

Ulaz je besplatan, a spisak izlagača pogledajte na linku:

https://www.facebook.com/events/2170041676596780/?active_tab=about

Autorka teksta: Marija Todorović

Tagovi:

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *