Ljubavno pismo Havani

Ljubavno pismo Havani Havana Drugačija. Sedi, a hoda. Žmuri, a gleda. Zatvorena je, ali se osećaš dobrodošlim. Ona je kao… ona je kao žena. Kao lepa žena koja ima puno da kaže, ali ćuti. Možda je ipak i kao žena koja ima šta da kaže, ali ne zna kako bi to rekla. Ona je kao […]

16. November 2018

Ljubavno pismo Havani

Havana

Drugačija. Sedi, a hoda. Žmuri, a gleda. Zatvorena je, ali se osećaš dobrodošlim. Ona je kao… ona je kao žena.

Kao lepa žena koja ima puno da kaže, ali ćuti. Možda je ipak i kao žena koja ima šta da kaže, ali ne zna kako bi to rekla. Ona je kao žena koja u stvari ni ne priča, već peva iako je veoma tiha žena. Ona je kao tiha žena koja… koja je glasna za oči. Ipak je očima ne možeš videti u potpunosti. Ona je kao žena jarkih boja koju, ako gledaš dovoljno, ne vidiš. Sa druge strane, mogao bi je gledati ceo dan. Kao žena koja izgleda kao da ima mnogo lica, a ustvari postoji samo jedno. Ali svaki put kad je vidiš drugačije se nasmeje. Ona je kao žena sa plavim očima kojoj su oči nekad zelene, a nekad i braon. Ona je kao žena kojoj ne možeš da znaš gde su oči, ali zato uvek gledaš i ne skidaš pogled. Mada je kao žena koja ima plitak odsaj u očima, svetlo prolazi duboko. Ona je kao žena koja se smeje ne pomerajući usta. Mada i kao žena koja neće da te preoptereti svojim suzama. Ona je kao žena koja se smeje širokim osmehom. Mada je i kao žena za koju znaš da može još malo ali se ne daje.

Ona je kao žena koja leži gola na krevetu kad dođeš umoran sa posla. Ona je kao žena koja zahteva energiju, ali te nikad ne umori. Ona je kao žena koja ti daje malo, a misliš da imaš sve… Ona je kao žena koju nikad ne možeš skinuti dovoljno, do kraja. Kao žena čiji je sam pokret ruke dovoljan za najveći osećaj ispunjenosti, te se ne pomera. Mada je ona i žena koja voli da igra. Ona je žena čiji su pokreti nežni. Mada ona je žena koja vatreno igra. Ona je… ona je kao žena koja će te čekati da priđeš, ali ti takođe neće dati da odeš. Ona je kao žena koja kroz široki osmeh pije kroz slamčicu. Mada pravi ravnotežu oštrim pogledom. Ona je kao žena kojoj možeš davati sve, a njoj ne treba ništa. Mada će rado uzeti.

Kao žena koja te ne laže radi povrede već radi igre. Ona je kao žena čiju tugu možeš videti samo kroz osmeh. Ona je kao žena koja zna šta radi. A ne radi ništa. Ona je kao žena čije je strpljenje bezgranično, ali ne čeka mnogo. Ipak, ona je kao žena koja je donela odluku, a ne zna šta hoće. Ona je kao žena kojoj ne želiš da budeš jedini. Ali bi se uvek dokazao. Ona je kao žena koja ima široka shvatanja, ali nema mnogo razumevanja. Ona je kao žena sa kojom će ti biti podjednako teško ako nemaš ništa i imaš sve. Jer svakako nemaš nju.

Ona je kao žena koja ti izmami osmeh. Ali ti i pokaže da on nije besplatan. Ona je kao žena koja će te voleti večno. Mada i odrediti koliko je to vremena. Ona je kao žena koja je lepa samo na slici. Mada bi je radije video uživo. Ona je kao žena koja će te primiti u zagrljaj u kojem se izgubiš. Ona je kao žena koja će te prošetati kroz svima dostupne ulice. Osim ako je ne zavedeš.

Ona je kao žena kod koje bi voleo da ostaneš. Ali ti je draže da se vratiš. Ona je kao žena koju vidiš samo u snu i pitaš se zašto nije java.

Autor teksta i fotografije: Miloš Milosavljević

Instagram: @veceras_sinisa

Tagovi:

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *